kep1
oldal
jobboldal
felirat

Pályázatok

Nemzeti Parki Termék Védjegy

Pályázati felhívás!

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata Urbanisztikai és Környezetvédelmi Bizottsága pályázatot hirdet környezetvédelmi és természetvédelmi célkitűzések támogatására.

Célja:
Olyan - 2009. évben tervezett és végrehajtott - programok, célok megvalósításának támogatása, melyek a környezeti ártalmak megelőzésére, csökkentésére irányulnak, szolgálják a lakosság környezeti szemléletének fejlődését, valamint ösztönöz az épített környezeti értékek megőrzésére, fenntartására.


Heves megyei civil szervezetek komplex szervezetfejlesztése TÁMOP-5.5.3-08/02-0031

A TÁMOP 5.5.3 pályázati programnak köszönhetően komplex nonprofit szervezetfejlesztési folyamat indulhat el Heves megye mind a hét kistérségében. A program célja a résztvevő civil szervezetek szakmai kompetenciáinak, forráslehívó képességeinek és szervezeti hatékonyságának növelése, együttműködésen alapuló szervezetfejlesztéssel és speciálisan a helyi civil szektor igényeihez kidolgozott képzésekkel, tréningekkel. A program eredményeként a megyében 30 szervezet komplex támogatása valósulhat meg és több száz szervezet veheti igénybe a szervezetfejlesztési szolgáltatásokat, képzéseket.

Heves megyében a TÁMOP 5.5.3 program a Kárpátok Alapítvány - Magyarország, az Életfa Környezetvédő Szövetség és az INNTEK Innovációs és Technológiai Központ Nonprofit Kft. konzorciumi együttműködésében valósul meg. A program a megye minden kistérségére kiterjed, minimum 300 Heves megyei civil szervezet számára nyújt szervezetfejlesztési szolgáltatásokat, ezen belül pedig 30 civil szervezet képviselői vesznek részt ingyenes, komplex, szakértők által vezetett szervezet-fejlesztési folyamatban. A 30 résztvevő szervezet kiválasztása pályázati úton történik.A pályázati felhívás, pályázati adatlap, az 1.számú melléklet és a 2.számú melléklet a linkekre kattintva tölthető le.


Pályázati Felhívás!

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata Urbanisztikai és Környezetvédelmi Bizottsága pályázatot hirdet környezetvédelmi és természetvédelmi célkitűzések támogatására.

Célja:

Olyan - 2007. évben tervezett és végrehajtott - programok, célok megvalósításának támogatása, melyek a környezeti ártalmak megelőzésére, csökkentésére irányulnak, szolgálják a lakosság környezeti szemléletének fejlődését, valamint ösztönöz az épített környezeti értékek megőrzésére, fenntartására.

Javasolt témakörök:


Tartalom átvétel