kep1
oldal
jobboldal
felirat

Pályázatok

E.ON Energy Globe Award

Melyek lesznek idén a legjobb hazai fenntarthatósági kezdeményezések? Önnek is van egy környezet- vagy energiatudatos ötlete, megoldása, beruházása? 
Nevezzen március 31-ig az E.ON Energy Globe versenyre, és nyerje meg az értékes kategóriadíjat, vagy akár a fődíjat, egy 100%-ban elektromos Nissan LEAF autó használatát egy évre! Magánszemélyek, vállalatok, szervezetek és önkormányzatok egyaránt nevezhetnek, több kategóriában is, minden olyan kezdeményezéssel, beruházással vagy programmal, amely a fenntarthatósághoz és az energiatudatossághoz köthető. Néhány példa a nevezhető témakörökre: blog vezetése a témáról, régi tárgyak újrafelhasználása, innovatív termékfejlesztés, megújuló energia, elektromos közlekedés, fenntartható épület, energiahatékony megoldások.

Nemzeti Parki Termék Védjegy

Pályázati felhívás!

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata Urbanisztikai és Környezetvédelmi Bizottsága pályázatot hirdet környezetvédelmi és természetvédelmi célkitűzések támogatására.

Célja:
Olyan - 2009. évben tervezett és végrehajtott - programok, célok megvalósításának támogatása, melyek a környezeti ártalmak megelőzésére, csökkentésére irányulnak, szolgálják a lakosság környezeti szemléletének fejlődését, valamint ösztönöz az épített környezeti értékek megőrzésére, fenntartására.


Heves megyei civil szervezetek komplex szervezetfejlesztése TÁMOP-5.5.3-08/02-0031

A TÁMOP 5.5.3 pályázati programnak köszönhetően komplex nonprofit szervezetfejlesztési folyamat indulhat el Heves megye mind a hét kistérségében. A program célja a résztvevő civil szervezetek szakmai kompetenciáinak, forráslehívó képességeinek és szervezeti hatékonyságának növelése, együttműködésen alapuló szervezetfejlesztéssel és speciálisan a helyi civil szektor igényeihez kidolgozott képzésekkel, tréningekkel. A program eredményeként a megyében 30 szervezet komplex támogatása valósulhat meg és több száz szervezet veheti igénybe a szervezetfejlesztési szolgáltatásokat, képzéseket.

Heves megyében a TÁMOP 5.5.3 program a Kárpátok Alapítvány - Magyarország, az Életfa Környezetvédő Szövetség és az INNTEK Innovációs és Technológiai Központ Nonprofit Kft. konzorciumi együttműködésében valósul meg. A program a megye minden kistérségére kiterjed, minimum 300 Heves megyei civil szervezet számára nyújt szervezetfejlesztési szolgáltatásokat, ezen belül pedig 30 civil szervezet képviselői vesznek részt ingyenes, komplex, szakértők által vezetett szervezet-fejlesztési folyamatban. A 30 résztvevő szervezet kiválasztása pályázati úton történik.A pályázati felhívás, pályázati adatlap, az 1.számú melléklet és a 2.számú melléklet a linkekre kattintva tölthető le.


Pályázati Felhívás!

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata Urbanisztikai és Környezetvédelmi Bizottsága pályázatot hirdet környezetvédelmi és természetvédelmi célkitűzések támogatására.

Célja:

Olyan - 2007. évben tervezett és végrehajtott - programok, célok megvalósításának támogatása, melyek a környezeti ártalmak megelőzésére, csökkentésére irányulnak, szolgálják a lakosság környezeti szemléletének fejlődését, valamint ösztönöz az épített környezeti értékek megőrzésére, fenntartására.

Javasolt témakörök:


Tartalom átvétel