kep1
oldal
jobboldal
felirat

Eger Ünnepe Fesztivál


Egerben az Egri Civil Fórum és Kerekasztal az idén is megrendezi az Eger Ünnepe Civil Fesztivált, amely az egri civil szervezetek számára nyújt bemutatkozási lehetőséget, akik sokféle változatos színpadi műsorral, bemutatókkal, sportprogramokkal, versenyekkel és ingyenes szolgáltatással várják az érdeklődőket.
Ez jó példája annak, hogy a helyi civil szervezetek széles társadalmi összefogással sokat tehetnek a város kulturális értékeinek közvetítéséért, az emberi, közösségi kapcsolatok erősítéséért.
Eger Ünnepe rendezvényét 19 éve hívták életre a város civil szervezetei, és évről évre színvonalas és változatos programokkal szórakoztatják és tájékoztatják az egrieket, valamint a rendezvényre egyre nagyobb számban Egerbe látogató vendégeket. Az ország minden részéről és a határon túlról is jönnek partner civil szervezetek a megújult városban együtt ünnepelni.
Eger Ünnepe népszerűségét és az összefogást jelzi, hogy az idei rendezvényhez a civil szerveteken kívül nagyon sok városi intézmény és iskola is csatlakozott és Eger Önkormányzata támogatást nyújt a program lebonyolításához.

CsatolmányMéret
Eger Ünnepe programfüzet .pdf142.81 KB